Finn forhandler

Kontakt oss

NX 450h+

LEXUS ASKER & BÆRUM

Olav Ingstadsvei 7
1351 Rud
Tlf: 66 69 88 88
E-post: ab@lexusab.no

DESIRÉE OLSEN
Salgssjef
Telefon:465 40 199
E-post: desiree.olsen@lexusab.no

BERNT JACOBSEN
Salgskonsulent
Telefon: 913 49 498
E-post: bernt.jacobsen@lexusab.no

MORTEN SØSVEEN
Teamleader Ettermarked
Telefon: 469 88 189
E-post: morten.sosveen@lexusab.no

LEXUS OSLO

Kabelgaten 6
0580 Oslo
Tlf: 23 05 98 75
E-post: oslo@lexusoslo.no

NIKLAS GRAFF-SPONHEIM
Salgsdirektør
Telefon: 907 80 072
E-post: ngs@lexusoslo.no

KRISTIAN NORSETH
Salgssjef
Telefon: 918 19 128
E-post:
kristian.norseth@lexusoslo.no

ELISABETH SLETTEN BERG
Senior Salgskonsulent
Telefon: 976 54 390
E-post: elisabeth.berg@lexusoslo.no

JENS BAUMANN
Salgskonsulent
Telefon: 920 90 352
E-post: jens.baumann@lexusoslo.no 

ALEXANDER HAFEZ ISMAIL BJØRGE
Kunderådgiver ettermarked
Telefon: 928 80 441
E-post: alexander.bjorge@lexusoslo.no

EMELIE KVIST
Kunderådgiver Ettermarked
Telefon: 920 32 107
E-post: emelie.kvist@lexusoslo.no

 

LEXUS ROMERIKE

Kjeller Vest 4
2007 Kjeller
Tlf: 64 83 00 03
E-post: romerike@lexusromerike.no

ALF KRISTIAN BRÅTHEN
Salgssjef
Telefon: 928 59 062
E-post: alf.brathen@lexusromerike.no

KIM EGGUM
Salgskonsulent
Telefon: 928 20 480
E-post: kim.eggum@lexusromerike.no

LINN UDDAL
Kunderådgiver
Telefon: 455 11 062
E-post: linn.uddal@lexusromerike.no

ROBIN ØVERENG
Kunderådgiver
Telefon: 413 03 045
E-post: robin.oevereng@lexusromerike.no

LEXUS KRISTIANSAND

Stemmane 2
4636 Kristiansand
Telefon: 979 35 000
E-post: kristiansand@lexuskristiansand.no

LASSE BJØRNSEN
Salgsleder
Telefon: 934 79 679
E-post: lb@lexuskristiansand.no

INA ENGESLAND LANGAARD
Salgskonsulent
Telefon: 934 79 672
E-post: ina.langaard@lexuskristiansand.no

TROND DRANGE
Kunderådgiver Ettermarked
Telefon: 948 67 914
E-post: trond.drange@lexuskristiansand.no

NX 450h+

nx450h+ header bilde

NYE NX 450h+

Nye NX benytter klasseledende drivverk for Plug-in Hybrid, og drar full nytte av Lexus’ 15 års erfaring som anfører innen elektrifisering. En fantastisk kraft og akselerasjon, kombinert med klassens beste drivstofføkonomi og utslipp – uten å gå på bekostning av bagasjeplass eller drivstoffkapasitet. NX tar seg like lett frem på landevei som motorvei, og gir en herlig følelse av raffinement og spenning. Nye NX 450h+ har 309 HK, en elektrisk rekkevidde på inntil 74 km og et batteri på 18,1 kWh.

Sømløs komfort på øverste hylle
Når du legger hendene på rattet i nye Lexus NX, vil du umiddelbart kjenne følelsen av elektrifisert kraft og smidighet. Når du kjører, forsterker den behagelige stillheten kontakten mellom veien og deg. Det samme gjør den forbedrede aerodynamikken og det senkede tyngdepunktet. Når du svinger og akselerer foregår det et fantastisk samspill mellom drivverket, det nye, stive chassiset og den ultra-presise styringen. Den dynamiske nøyaktigheten både behager og begeistrer, i like stor grad. Det er dette vi kaller Lexus Driving Signature.

Omotenashi – velkomst
Når du nærmer deg bilen lyses dørhåndtakene opp for å ønske deg velkommen. Inne i bilen kan du styre belysningen og velge fra en fargepalett med 64 stemningsfulle fargetoner. Omotenashi – en eldgammel japansk filosofi om å forutse menneskers behov – er å finne overalt. Som et fristed for håndverkskunst, er det komfortable og romslige interiøret svært vakkert utført. Det hele gjøres enda mer behagelig med S-Flow klimakontroll, som oppdager hvilke seter som er i bruk eller hvor solen skinner, og tilpasser klimaet deretter.

Ta plass
Sett deg vel til rette i den fantastiske sitteplassen i det unike Tazuna cockpit-konseptet. Førerplassen er designet for å skape en intuitiv forbindelse med de viktigste instrumentene plassert rundt sjåføren, og har et imponerende Head-Up Display (HUD) som er det største i sin kategori. Jevn kraft, kontroll og informasjon formidles i samme siktlinje. Rundt om vekker håndverket til de berømte Lexus Takumi-håndverkerne sansene dine, gjennom den elegante finishen på dørinnsatsen og den forlokkende duften av de utsøkte skinnsetene. Rattet føles som tømmene mellom hest og rytter. Små justeringer får nøyaktig respons, nesten som om bilen forutser den neste bevegelsen din. Det hele er mesterlig utført for å få deg til å føle mer i hvert øyeblikk

Alltid tilkoblet.
Med et unikt system for skylagring og neste generasjons multimediasystem er du hele tiden digitalt tilkoblet. Med trådløse oppdateringer (Over The Air) kan du være sikker på at du alltid har den siste og beste programvaren. Stemmen din kan styre flere funksjoner enn noen gang, som på intelligent vis forstår og responderer på dine talekommandoer. Med den smarte Lexus Link-appen kan du blant annet fjernstyre varmeapparatet på kalde morgener, planlegge lading eller spore reisen din.

Sikkerhet
Med det forbedrede Lexus Safety System +3 tas følelsen av å være beskyttet og ha kontroll til nye høyder. En debutant på nye Lexus NX er teknologien e-Latch, som sørger for trygg inn- og utstigning gjennom elektronisk aktiverte dører som automatisk forhindrer åpning når det nærmer seg kjøretøy bakfra. For å gjøre livet enklere, kan du parkere nye Lexus NX med et tastetrykk. Bilen skanner omgivelsene og kan til og med gjenkjenne parkeringsplasser du bruker jevnlig. Uansett hvor du reiser i denne bilen, kan du være trygg på at du har det siste innen teknologi for hånden.